Waarom investeren in goede galerij/ portiek verlichting

Elk appartementencomplex is ´s avonds en ´s nachts ook verlicht, dit moet ook. Op deze manier word je te allen tijde op een warme en vertrouwde manier verwelkomd. Om deze omgevingen een vertrouwd gevoel te geven wordt galerij verlichting gebruikt.
Bij noodverlichtingonline hebben wij een ruim aanbod van galerij armaturen met of zonder noodfunctie of sensor.

RCR – (beweging sensor)

RCR is een radiografische bewegingsmelder. Deze sensor zit ingebouwd in het armatuur en is hierdoor niet zichtbaar van buitenaf. Bij deze RCR bewegingsmelders zijn er verschillende instelmogelijkheden beschikbaar. Zo kunt u de afstand gevoeligheid en de inschakel tijd zelf instellen, de inschakeltijd is in dit geval hoe lang het armatuur aan blijft na het inschakelen. Ook hebben onze armaturen met RCR bewegingsensoren een Lux sensor, deze zorgt ervoor dat de verlichting alleen aan gaat in geval van schemer of duisternis.

Noodfunctie

Galerijverlichtingsarmaturen hebben net als verschillende andere armaturen de optie voor noodverlichting. 

De noodverlichtingsfunctie is simpel gezegd een interne batterij die aangesloten is op de driver van uw armatuur. In geval van een stroomstoring of andere situaties waardoor uw armatuur geen netstroom meer krijgt neemt deze batterij het over. Hierdoor blijft uw verlichting voor minimaal 1 uur branden.