Noodverlichtingonline levert betaalbare verlichting en leggen hierbij de focus op kwaliteit, service en flexibiliteit. Naast de in deze catalogus vermelde artikelen leveren wij ook een keur aan accessoires en led verlichtingen zoals led tubes, led panelen en led downlights. Noodverlichtingonline heeft zich de laatste 15 jaar ontwikkeld tot een betrouwbare leverancier van noodverlichting in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Noodverlichtingonline is een handelsnaam van Fosch Management & Advies.

Voorraad
Ons assortiment wordt dankzij grote inkoopvolumes aangeboden tegen concurrerende prijzen. Vrijwel al onze artikelen kunnen uit voorraad worden geleverd. Dus vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis.

Dienstverlening
Een groot voordeel is dat wij vanwege de korte lijnen in onze organisatie snel kunnen schakelen en hierdoor in kunnen spelen op de behoefte van de klant. Onze dienstverlening gaat verder dan gemiddeld. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar en mocht u bijvoorbeeld in het weekend een bestelling plaatsen, dan kunt u deze (na afspraak) direct ophalen bij ons magazijn in Alkmaar. Wij bieden op al onze producten 3 jaar garantie.

Bouwbesluit
Al onze noodverlichting voldoet aan de normen welke zijn vastgelegd in het bouwbesluit.